Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Opel Sigla futuristicOpel anunta lansarea unui prototip care combina eficienta ecologica cu designul atractiv.

Opel aduce la Geneva un nou concept futuristic.

Pe langa noua generatie Meriva, faceliftul lui Corsa si modelul electric Ampera, care imprumuta trenul de propulsie de la fratele Chevrolet Volt, Opel va prezenta la Geneva un concept inovator care va sublinia inca o data aplecarea marcii inspre aspectul ecologic al industriei.

Anuntat de un teaser interesant, care prezinta sigla marcii intr-un context ultratehnologic, noul concept va avea, spun cei de la Opel, "expresiv, cu un design reusit si cu elemente de inginerie germana care se ridica la provocarile ecologice ale zilei de maine". Comunicatul oficial al germanilor atinge subtil si capitolul dimensiuni exterioare, Opel anuntand ca "noul model este dovada faptului ca marimea si confortul nu au nevoie sa fie sacrificate pentru ca o masina sa fie eficienta din punct de vedere ecologic".

In afara de detaliile de mai sus, cei de la Opel au fost zgarciti in ceea ce priveste informatiile legate de noua lor aparitie, preferand sa rezerve elementele importante pentru momentul lansarii, care va avea loc in 2 martie.

 

[sursa: automarket.ro]