Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Opel Corsa RomaniaCorsa este cel mai popular model Opel din Romania

Opel Corsa, un model aflat la a patra generatie si care a atins pana in prezent vanzari de 11 milioane

de unitati, s-a clasat in topul vanzarilor Opel din 2010, fiind cel mai popular model al marcii.

Corsa reprezinta 32% din volumul pe 2010 al constructorului auto si este, totodata, cel mai bine vandut automobil Opel in cadrul programului de casare, contand pentru 36% din volumul total alocat Opel.

Per ansamblul cifrelor de vanzari realizate anul precedent, Opel si-a depasit performanta anului anterior si a urcat in clasamentul importatorilor, cu peste 6.700 de autoturisme inmatriculate.

Piata romaneasca din 2010 este de aproape 104.000 unitati inmatriculate. Raportat la aceata situatie, producatorul german a incheiat anul 2010 cu o cota de piata de 6,5%, cu aproape doua procente mai mult decat in anul anterior. Cresterea a adus si urcarea pana pe locul 4 in clasamentul importatorilor de pe piata romaneasca.

Conform rezultatelor raportului DEKRA 2011, anuntate la finalul anului trecut, Opel Insignia este masina cu cele mai putine defecte. Raportul de defect se bazeaza pe 15.000.000 de inspectii realizate pe 230 de modele diferite.Cu un indice de 96,1% de Insignii fara defect, nava amiral de la Opel a reusit cele mai bune rezultate dintre toate masinile testate.

Este al doilea an consecutiv cand un automobil Opel a primit acest titlu, dupa victoria Corsa in acceasi categorie, “Best Individual Ranking” in 2010.

In 2011 Opel va lansa Astra Sports Tourer, Corsa, Antara si Zafira.

[sursa: auto.ro]