Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Porsche 918Doi romani vor sa cumpere cel mai scump Porsche din istorie

Nici nu s-a racit bine anuntul facut de Porsche privind lansarea versiunii de seria a prototipului hibrid 918 Spyder,

ca exista deja doi romani care doresc cu orice pret sa intre in posesia celui mai scump model din istoria casei auto. Cei doi clienti sunt in discutiii cu importatorul Porsche Romania, conform Ziarul Financiar.

Noul vehicul va fi produs intr-o serie limitata de 918 exemplare si va fi vandut pentru suma de 645.000 euro. Modelul de serie va respecta specificatiile prezentate pe concept, devenind astfel un supersportiv hibrid, cu doua locuri, a carui viteza maxima este de 320 km/h. Sistemul hibrid este format dintr-un motor V8 de 500 CP si de doua unitati electrice care produc impreuna 218 CP.

Bateriile pot fi reincarcate in 3 ore, obtinand astfel o autonomie de 25 km (numai cu propulsie electrica). Noul Spyder 918 are nevoie de doar 3,2 secunde pentru a realiza sprintul 0-100 km/h.

Macar vor face economie la combustibil: supercarul are nevoie de doar 3,1 litri de combustibil pentru a parcurge o suta de km.

Startul comenzilor s-a dat deja, cei interesati fiind nevoiti sa achite un avans consistent, reprezentand jumatate din suma.

[sursa: auto.ro]