Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Masini proaste TopGearVechiul Stig face lista celor mai proaste masini conduse la Top Gear

Ben Collins, fostul personaj misterior The Stig, a intocmit o lista a celor mai proaste masini conduse

de-a lungul colaborarii sale cu Top Gear.

Dupa ce a parasit cu mare scandal echipa Top Gear si apoi a trecut in barca rivalilor de la Fifth Gear, Ben Collins, cunoscut de publicul larg ca fiind omul din spatele personajului The Stig, face noi dezvaluiri. Collins a alcatuit recent un top al celor mai dezamagitoare masini pe care le-a condus de-a lungul colaborarii sale cu echipa Top Gear.

Lista vechiului Stig incepe cu un model iconic pentru Alfa Romeo, supercarul 8C Competizione. Fostul membru al echipei Top Gear a criticat franele si tinuta de drum. Collins a sustinut ca franele modelului italian au o atitudine dezechilibrata, iar tinuta de drum rigida face dificila manevrarea masinii pe drumurile proaste.

Noul moderator Fifth Gear a criticat si vechiul Fiat Multipla, caracterizat ca fiind desenat dupa o influenta foarte personala si echipat cu motorizari slabe. Nici Cadillac Escalade nu a scapat de criticile lui Collins, fiind dezapreciat pentru consumul mare de carburant, pentru prestatiile lamentabile in teren accidentat si pentru calitatea generala.

O alta masina americana, Dodge Charger, a fost de asemenea criticata. Sedanul este prea greu pentru motoarele care il propulseaza si beneficiaza de o cutie automata mult prea lenta.

Ben Collins nu a uitat nici de o celebra marca engleza, TVR. Judecand dupa comentariile sale, Sagaris este masina care i-a placut cel mai putin, in contrast cu ceea ce a declarat fostul sau coleg, Jeremy Clarkson.

Modelul sportiv a fost criticat pentru lipsa manerelor usilor, scaunele incomode si pentru manevrabilitatea dificila, data fiind lipsa unor sisteme ca ABS si ESP. Vechiul Stig a criticat si elementele aerodinamice, prost fixate de caroserie si fara nici un rol de imbunatatire a tinutei de drum.

Alfa Romeo 8C CompetizioneCadillac EscaladeDodge ChargerFiat MultiplaTVR Sagaris

[sursa: Automarket.ro]