Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Media Infotainment 

Media infotainment Opel TIGRA TwintopInformatii si divertisment Media

Sistemele infotainment (informatii si divertisment) instalate pe Opel Tigra Twintop au o interfata deosebit de rapida si intuitiva. Sunt usor de utilizat si sunt configurate special pentru acustica Tigra. Componentele de inalta clasa sunt integrate in plansa de bord, adaptandu-se perfect la design-ul si tehnologia autovehiculului.

 

 

CD 30 si CD 30 MP3 Opel TIGRACD 30 si CD 30 MP3

CD 30 MP3. Radio cu CD stereo, redare MP3 si comenzi sistem audio pe volan ca dotare standard. 4 x 6 posturi preselectate, 4 x 20 W si 7 difuzoare. Vizualizat prin afisajul Board Info sau afisajul Graphic Info daca este prevazut cu portal pentru telefonul mobil sau control electronic al climatizarii. O mufa de intrare stereo auxiliara de 3,5 mm se afla langa frana de mana.

 

 

 

CD 70 NaviCD 70 Navi

CD 70 Navi are o unitate CD pentru navigatie si alta unitate CD cu redare MP3. Afisajul Graphic Info standard monocrom ofera asistenta la navigatie prin instructiuni grafice si/sau vocale.
Conceptul de radio cu tuner dublu ofera o receptie optima a Canalului de Informatii din Trafic (Traffic Message Channel), furnizand astfel o navigatie dinamica eficienta. Comenzi sistem audio pe volan, functie de memorare pentru 4 x 10 canale, 4 x 20 W, 7 difuzoare si intrare auxiliara.

 

 

 

 

 

 

[sursa: opelgtt.ro]